אוכל
צילום׃ none

פסטה ברוטב שמנת וגבינה כחולה

המתכון הזה הוא מאוד פשוט, והכנתי אותו במיוחד לאמא שלי, חובבת הגבינות המושבעת, לכבוד חג השבועות בשנה שעברה, בהשראת מסעדה שסעדנו בה כמה שבועות לפני.

ashley3000 | מתכוני גולשים | פורסם 13/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת פסטה (רדיאטורי או פטוצ'יני) כ-250 גרם גבינה כחולה

מיכל שמנת לבישול

חמאה

מלח

פלפל

אגוזי מלך

גבינת פרמז'ן מגוררת.

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה עד שהיא מוכנה. בסיר קטן שמים כ100 גרם חמאה, ממיסים אותה ומוסיפים אליה את מיכל השמנת לבישול. לאחר שהשמנת רתחה, מוסיפים אליה את הגבינה הכחולה, רצוי לגרד או לחתוך לחתיכות קטנות, ולערבב עד להמסת הגבינה. מחכים עד שהרוטב נהייה סמיך, מוסיפים מעט מלח ופלפל.

מגישים את הפסטה עם הרוטב ומפזרים מעל גבינת פרמז'ן ואגוזי מלך קצוצים (לא חובה)