אוכל
צילום׃ none

רביולי שוקולד לבן ברוטב תותים וברנדי

מתכון מבושם לאוהבי התותים והשוקולד

רינת_פל | מתכוני גולשים | פורסם 25/03/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 1.7 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם קמח

2 ביצים

כף שמן

2 כפות מים

קורט מלח

100 גרם שוקולד לבן קצוץ לקוביות קטנות של ס"מXס"מ

4 כפות מסקרפונה

כפית אבקת סוכר

200 גרם תותים

100 גרם סוכר

כף ברנדי או יותר לפי הטעם

אופן ההכנה:

מעבדים את חומרי הבצק במעבד מזון עד שמתקבל גוש בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה

מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, ומרדדים עד לשלב 6

מערבבים את קוביות השוקולד הלבן גבינת המסקרפונה ואבקת סוכר

שמים מהמילוי על יריעה אחת, מרטיבים מעט את הבצק מסביב למילוי לצורך הדבקת העלים,מניחים עוד יריעה מעל וחותכים את הצורה הרצויה.

מהדקים את הקצוות של הרביולי ושמים במים רותחים 4-5 דקות עד שהם צפים.

קוצצים את התותים לקוביות קטנות ומבשלים עם הסוכר מביאים לרתיחה ולאחר מכן כחצי שעה על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך לקראת הסוף מוסיפים את הברנדי

מעבירים את הרביולי לצלחת הגשה ומזלפים מעל את רוטב התותים