אוכל
צילום׃ iStock

אוסבוקו טלה ביין לבן ווניל של אריאל כהן

הווניל מוסיף למנה הקלאסית נופך מיוחד

אריאל כהן | mako | פורסם 02/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 שוק טלה עם העצם במשקל של כשני קילוגרם
2 בצלים
4 גזרים
1 שורש פטרוזיליה
4 שיני שום
1 שורש סלרי
1 בקבוק יין לבן יבש לבישול
מלח
פלפל
¼ מקל ווניל

אופן ההכנה:

1 מלהיטים תחילה את הפויקה על האש ולאחר מכן מכניסים לתוכה את השוקיים כאשר הן מומלחות ומתובלות. 2. משחימים את הבשר היטב. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, השום וירקות השורש וצולים עד להשחמה. 3. מוסיפים את היין ורבע מקל וניל ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה, עד שהבשר מתרכך. מגישים בצלחת עמוקה עם הרבה רוטב