צילום׃ יעל קצב, mako אוכל
בלי טיגון: המבורגר טריק
איזה טריק חדש כבר אפשר להמציא להמבורגר? קבלו דרך חדשה ומגניבה להכין המבורגר בשיא המהירות והקלות, בלי ריחות של טיגונים ובלי ללכלך וכלים. תרגישו חופשי להוריד חלק מהתוספות או להוסיף מה שבא לכם
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 22/01/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
ל-9 המבורגרים:
300 גרם בצק עלים מופשר
מיונז
קטשופ
עגבנייה, פרוסה
רבע קילו בשר טחון
ריבת בצל
חופן פרוסות חלפיניו כבוש
להברשה:
ביצה טרופה
שומשום
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 פותחים את בצק העלים על משטח עבודה ומחלקים אותו ל-9 ריבועים.
3 מניחים במרכזו של כל ריבוע בצק מיונז, קטשופ,עגבנייה, כדור שטוח של בשר טחון, ריבת בצל וחלפניו.
4 סוגרים היטב את קצוות הבצק (כמו בסרטון) ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 מברישים כל המבורגר בבביצה, מפזרים שומשום ואופים למשך 20 דקות או עד להזהבה.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!