אוכל

פילה דניס בציפוי עשבי תיבול וקוקוס מסוכר

מנה מקורית מעולה בשילוב נהדר של ג'ינג'ר טרי ונענע

ג'ניפר סאני | מאסטר שף | פורסם 09/08/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לדג:

4 פילטים של דניס

 

מעט שמן זית

לציפוי:

1 כוס קוקוס מסוכר קצוץ דק בסכין

עלי מנטה קצוצים

1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ

גרדת לימון

מלח ופלפל

שמן זית

להגשה:

אגוז קוקוס והנוזל שבפנים

אופן ההכנה:

1 מערבבים את מרכיבי הציפוי הקצוצים ואת גרידת הלימון, מוסיפים כף שמן זית ומערבבים שוב.

2 מהדקים את התערובת לפילה ומטגנים במחבת חמה עם שמן זית למשך 2-3 דקות מכל צד. מתחילים מהצד של העור ולאחר מכן הופכים (לפני שהופכים רצוי להזליף על הדג מעט שמן זית).

להגשה:

מניחים בצלחת את הפילה ולכל סועד מגישים חצי אגוז קוקוס עם מי הקוקוס בפנים.

סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות):

אנרגיה 610 קלוריות
חלבונים 50 גרם
פחמימות 17 גרם
שומנים 37 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השביעית- חלק ב' של העונה החדשה