פילה דניס בציפוי עשבי תיבול וקוקוס מסוכר
מנה מקורית מעולה בשילוב נהדר של ג'ינג'ר טרי ונענע
ג'ניפר סאני | מאסטר שף
| פורסם 09/08/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
לדג:
4 פילטים של דניס
מעט שמן זית
לציפוי:
1 כוס קוקוס מסוכר קצוץ דק בסכין
עלי מנטה קצוצים
1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
גרדת לימון
מלח ופלפל
שמן זית
להגשה:
אגוז קוקוס והנוזל שבפנים
אופן ההכנה:
1 מערבבים את מרכיבי הציפוי הקצוצים ואת גרידת הלימון, מוסיפים כף שמן זית ומערבבים שוב.
2 מהדקים את התערובת לפילה ומטגנים במחבת חמה עם שמן זית למשך 2-3 דקות מכל צד. מתחילים מהצד של העור ולאחר מכן הופכים (לפני שהופכים רצוי להזליף על הדג מעט שמן זית).
להגשה:
מניחים בצלחת את הפילה ולכל סועד מגישים חצי אגוז קוקוס עם מי הקוקוס בפנים.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות):
אנרגיה | 610 קלוריות |
חלבונים | 50 גרם |
פחמימות | 17 גרם |
שומנים | 37 גרם |