אוכל
תמונת AVI׃ צילום מסך, כולם אופים עכשיו

קרמבו בראוני ושוקולד לבן מצופה פיסטוק

ביס אחד מושלם של שילוב טעמים מהאהובים עלינו בקרמבו של בסיס בראוניז -פיסטוק, גנאש של שוקולד לבן וציפוי ירקרק של שוקולד לבן ופיסטוק. פטיפור מושקע שגם אתם יכולים להכין, והמחמאות בדרך

סאני דרעי | כולם אופים עכשיו | פורסם 30/05/16 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתחתית בראוניז פיסטוק:

150 גרם חמאה

150 גרם שוקולד מריר

312 גרם סוכר לבן

4 ביצים

150 גרם קמח

6 גרם אבקת אפיה

80 גרם פיסטוקים קצוצים

לגנאש שוקולד לבן:

שימו לב: את המסה הזו חשוב להכין לילה לפני, מכיוון שהיא צריכה להתייצב ולהתקרר לפני ההקצפה

40 גרם גלוקוזה

40 גרם טרמולין / סוכר אינוורטי

335 גרם שמנת מתוקה

315 גרם שוקולד לבן

945 גרם שמנת מתוקה

לציפוי:

500 גרם חמאת קקאו

500 גרם שוקולד לבן

100 גרם מחית פיסטוק

אופן ההכנה:

1 ממיסים יחד על בן מארי את החמאה והשוקולד. 

2 מקציפים את הסוכר והביצים על מהירות גבוהה במשך 7-10 דקות עד לקצף אוורירי ובהיר. כאשר הביצים מוקצפות והשוקולד והחמאה נמסו מזלפים את מסת השוקולד לתוך הביצים תוך כדי ערבוב. מקפלים פנימה את הקמח והאבקת אפייה.

3 בעזרת פלטה משטחים את המסה בתבנית אפייה ומפזרים את הפיסטוקים הקצוצים. אופים בתבנית תנור סטנדרטית עם נייר אפייה או סיליקון על 170 מעלות בערך 10-12 דקות.

4 לאחר האפייה מעבירים למקרר לחצי שעה וקורצים עיגולים בגודל הרצוי.

5 להכנת הגנאש (רצוי לילה קודם): מרתיחים יחד את הטרמולין, גלוקוז ואת הכמות הקטנה של השמנת המתוקה ושופכים את הכל על השוקולד.

6 מעבדים עם בלנדר מוט, מוסיפים תוך כדי את כמות השמנת הגדולה.

7 מעבירים את המסה למקרר ללילה. ביום למחרת מקציפים עם וו גיטרה ומעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק קוטר 10 מ"מ. מזלפים את הקרם על תחתיות הבראוניז ומעבירים למקפיא לפחות ל-4 שעות.

8 מכינים את הציפוי: ממיסים את הכל יחד על בן מארי ויוצקים על הקרמבואים הקפואים.

לכל מתכוני התכנית - כולם אופים עכשיו