דלעת אפויה
מנה כתומה ובריאה בקלי קלות
| צו בישול
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1.5 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות של 3X3 ס"מ
מעט שמן קנולה
קינמון
פלפל צ'ילי גרוס
מלח גבישי
דבש
שיני שום שלמות
אופן ההכנה:
1 מערבבים את השמן, הדבש והתבלינים.
2 מורחים היטב את קוביות הדלעת והשום.
3 מניחים על נייר כסף בתנור חם מאד - 200 מעלות.
4 אופים עד להתרככות ומגישים.