אוכל
צילום׃ SXC

תרד מתובל עם יוגורט

מתכון לתרד טעים ומרענן

| טבע הריפוי | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

‏‏‏500 גרם תרד טרי‏
‏2 כפות כמון טחון‏
‏2 כפיות כוסברה טחונה‏
כפית שום כתוש
כוס יוגורט 0% שומן‏
מעט אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

רוחצים את עלי התרד ומנערים קלות כדי להסיר את עודפי המים. מחממים מחבת גדולה וקולים את הכמון ואת הכוסברה ‏עד שישחימו. בוחשים כל הזמן, כדי למנוע חריכה. מוסיפים למחבת תרד ושום ומבשלים תוך ערבוב עד שעלי התרד מאבדים את פריכותם.‏ מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים את התרד ואת אגוז המוסקט. מתבלים בפלפל ובמלח ומערבבים. מגישים ‏בטמפרטורת החדר או מקורר.‏