צילום׃ SXC
תרד מתובל עם יוגורט
מתכון לתרד טעים ומרענן
| טבע הריפוי
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
500 גרם תרד טרי
2 כפות כמון טחון
2 כפיות כוסברה טחונה
כפית שום כתוש
כוס יוגורט 0% שומן
מעט אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
רוחצים את עלי התרד ומנערים קלות כדי להסיר את עודפי המים. מחממים מחבת גדולה וקולים את הכמון ואת הכוסברה עד שישחימו. בוחשים כל הזמן, כדי למנוע חריכה. מוסיפים למחבת תרד ושום ומבשלים תוך ערבוב עד שעלי התרד מאבדים את פריכותם. מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים את התרד ואת אגוז המוסקט. מתבלים בפלפל ובמלח ומערבבים. מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.