צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
הממרח המושלם לכריכים לבית הספר
תכינו אותו לילדים, כדי לדעת שהאוכל הטעים והבריא שלכם שומר עליהם גם בבית הספר, אבל ראו הוזהרתם: מדובר בממרח חמאת אגוזים מתקתקה וכל כך כל כך טעימה, שכנראה תחסלו את כל הצנצנת בעצמכם
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 16/08/18
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם אגוזי לוז קלופים
100 גרם שקדים
100 גרם אגוזי קשיו
3 כפות (45 גרם) ממרח חמאה
כפית תמצית וניל
חצי כוס דבש
1 כף טחינה גולמית
קורט מלח
אופן ההכנה:
1 מפזרים את האגוזים בתבנית ואופים ב-150 מעלות 15 דקות. מצננים.

2 מכניסים את כל המרכיבים, כולל האגוזים, למעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה. מדי פעם עוצרים ואוספים את מה שנדבק לשוליים.
3 מעבדים במשך כמה דקות, עד שהאגוזים משחררים שמן והממרח הופך למעט נוזלי.
4 שומרים במקרר.