אוכל
וידאו WMV׃ עדי רם

סלט קינואה שחורה

מתכון של מסעדת אסיף

עינב ברמן | null | פורסם 06/01/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

כוס קינואה שחורה
צרור בצל ירוק
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
מלח
שמן זית
מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:

1 מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח.

2 כשהמים רותחים מוסיפים קינואה שחורה ומבשלים כ-5 דקות, עד שהקינואה מתרככת מעט (אבל שומרת על מרקם קראנצ'י).

3 מסננים את הקינואה ושוטפים מיד במים קרים.

4 קוצצים דק נענע, פטרוזיליה ובצל ירוק.

5 מערבבים את עשבי התיבול עם הקינואה ומתבלים בשמן זית, מלח ולימון. שימו לב, הסלט צריך להיות מעט חמצמץ.