וידאו WMV׃ עדי רם
סלט קינואה שחורה
מתכון של מסעדת אסיף
עינב ברמן | null
| פורסם 06/01/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
כוס קינואה שחורה
צרור בצל ירוק
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
מלח
שמן זית
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה:
1 מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח.
2 כשהמים רותחים מוסיפים קינואה שחורה ומבשלים כ-5 דקות, עד שהקינואה מתרככת מעט (אבל שומרת על מרקם קראנצ'י).
3 מסננים את הקינואה ושוטפים מיד במים קרים.
4 קוצצים דק נענע, פטרוזיליה ובצל ירוק.
5 מערבבים את עשבי התיבול עם הקינואה ומתבלים בשמן זית, מלח ולימון. שימו לב, הסלט צריך להיות מעט חמצמץ.