אוכל
צילום׃ none

דגים מרוקאים

miri12160 | מתכוני גולשים | פורסם 13/09/14 
  • זמן עבודהעד שעתיים
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.2 57 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פלפל אדום×1

עגבניה×2

דג מושט אמנון ×4 קפוא

שום קצוץ

פטרוזיליה או כוסברה

גזר

אופן ההכנה:

יש להשרות את הדגים. לאחר ההשריה להשרות במלח את הדגים כדי להוציא את הריח. לאחר מכן לחתוך גזר ופלפל ועגבניה בלי קליפה וכמובן את רצועות השום קצוץ לסיר עמוק. עכשיו נוסיף הדגים לסיר ואת המרינדה עם פלפל חריף פפריקה מתוקה וטיפה כמון וכורכום. מעל הדג להוסיף פטרוזילה להוסיף שמן זית ו2 כוסות מים חמים . עד שעתיים בישול אש בינונית ולהוסיף מלח טיפה לערבב מעט ושיהיה בתאבון.