אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

פילה דניס בחציל קלוי של השף ניר צוק

מנת דג קלילה אלגנטית ונהדרת

ניר צוק | גלובס | פורסם 22/02/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

דגי דניס (400 גרם) מפולטים
2 חצילים גדולים
3 שיני שום כתושות
רבע כוס שמן זית משובח

אופן ההכנה:

1 קולים היטב את החצילים על להבה גלויה. 2. מסדרים את הדגים על תבנית משומנת כשהעור כלפי מטה. מורחים במעט שמן זית ובשום כתוש, מתבלים במלח ובפלפל, ואופים בתנור חם כ-8-5 דקות. 3. חוצים כל חציל לשני חצאים לאורך, מפרידים מעט את בשר החציל מהקליפה ומתבלים במלח ובפלפל. 4. מניחים בכל מחצית חציל פילה של דג אפוי. מומלץ להגיש עם מחית תפוחי אדמה.