יח``צ׃ יחסי ציבור
פילה דניס בחציל קלוי של השף ניר צוק
מנת דג קלילה אלגנטית ונהדרת
ניר צוק | גלובס
| פורסם 22/02/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
דגי דניס (400 גרם) מפולטים
2 חצילים גדולים
3 שיני שום כתושות
רבע כוס שמן זית משובח
אופן ההכנה:
1 קולים היטב את החצילים על להבה גלויה. 2. מסדרים את הדגים על תבנית משומנת כשהעור כלפי מטה. מורחים במעט שמן זית ובשום כתוש, מתבלים במלח ובפלפל, ואופים בתנור חם כ-8-5 דקות. 3. חוצים כל חציל לשני חצאים לאורך, מפרידים מעט את בשר החציל מהקליפה ומתבלים במלח ובפלפל. 4. מניחים בכל מחצית חציל פילה של דג אפוי. מומלץ להגיש עם מחית תפוחי אדמה.