תמונת AVI׃ mako
סטייק לוקוס עם סלסה של פירות הדר
נתח דג לוקוס צרוב, מוגש עם סלסה מפירות הדר, דבש ועשבי תיבול
פאולין שובל | מאסטר שף
| פורסם 27/12/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
פילה לוקוס (200 גרם לבן אדם)
מלח
פלפל שחור
לסלסה:
לימון
תפוז
אשכולית אדומה
דבש
בצל שאלוט
מליסה
נענע
בזיליקום
פטרוזיליה
אופן ההכנה:
1 מתבלים את פילה הדג בפלפל ומלח. צורבים במחבת בשמן זית.
2 מכינים את הסלסה: מגררים את הקליפה מפירות ההדר, חותכים את הפירות לפלחים ללא הקליפה והחלקים הלבנים, וסוחטים את שאריות הפרי אל תוך קערה. מוסיפים דבש, בצל שאלוט קצוץ ואת שאר הירוקים. מגישים ליד הדג.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!