אוכל
תמונת AVI׃ none

קרפצ'יו לוקוס

מעדן קליל, פשוט ומהיר של פרוסות לוקוס דקיקות בתיבול מלח, לימון ושמן זית

אייל שני | כל אחד רוצה להיות טבח | פורסם 26/12/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 1.7 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

פילה לוקוס מדג שמשקלו קילו אחד
מלח ים אטלנטי
לימון
שמן זית

אופן ההכנה:

1 מפלטים את הדג בעזרת סכין סלמון קרבינג נייף (סכין ארוך וגמיש), פורסים פרוסות דקיקות לאורכו של הדג ומניחים על הצלחת כשפרוסה נוגעת בפרוסה.

2 זורעים גרגירי מלח אטלנטי. חוצים לימון לשניים וסוחטים את תוכנו בפיזור מעל הדג.

3 מזליפים מעל הכול שמן זית.