תמונת AVI׃ none
קרפצ'יו לוקוס
מעדן קליל, פשוט ומהיר של פרוסות לוקוס דקיקות בתיבול מלח, לימון ושמן זית
אייל שני | כל אחד רוצה להיות טבח
| פורסם 26/12/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (8 מנות):
פילה לוקוס מדג שמשקלו קילו אחד
מלח ים אטלנטי
לימון
שמן זית
אופן ההכנה:
1 מפלטים את הדג בעזרת סכין סלמון קרבינג נייף (סכין ארוך וגמיש), פורסים פרוסות דקיקות לאורכו של הדג ומניחים על הצלחת כשפרוסה נוגעת בפרוסה.
2 זורעים גרגירי מלח אטלנטי. חוצים לימון לשניים וסוחטים את תוכנו בפיזור מעל הדג.
3 מזליפים מעל הכול שמן זית.