אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

שיפודוני פילה סלמון בציפוי פנקו ותבלינים

קוביות דג סלמון משופדות, מתובלות ומצופות בפריכות עדינה של פירורי לחם פנקו

מוריס מונייר | מונייר פוד דיזיין | פורסם 30/12/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 43 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (15 מנות):

1 ק"ג פילה סלמון טרי חתוך ל-30 קוביות
6 ביצים טריות טרופות בקערה
1 ק"ג פנקו
2 כפות קארי
3 כפות כמון
3 כפות פפריקה מתוקה
3 כפות פפריקה חריפה
¼ ק"ג אבקת שום
¼ ק"ג אבקת בצל טחון
100 גרם אורגנו
1 כף פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח גס

אופן ההכנה:

1 מערבבים את הפנקו עם התבלינים. 2. טובלים את קוביות הסלמון בביצה הטרופה ומצפים בתערובת הפנקו והתבלינים. 3. משפדים את הקוביות המצופות על השיפודונים. 4. מטגנים בשמן עמוק. 5. מגישים על מצע של עלי תימין טריים.