אוכל
צילום׃ Liza McCorkle, Istock

נתח סלמון אפוי

עם עשבי תיבול ומעטפת פירורים זהובים

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 23/12/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.1 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 נתחים של פילה סלמון 180 גרם כל אחד
4 פרוסות חלה מתוקה מגוררת בפומפייה
1/4 כפית צ'לי חריף יבש גרוס
1/4 כוס שמן זית
1 כף פטרוזיליה קצוצה דק

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות 2. במחבת טפלון עם כף שמן זית וצורבים את פילה הסלמון מכל צידו ומניחים על מגש אפייה 3. את פירורי החלה מערבבים עם שמן זית , צ'ילי חריף , מלח ופלפל. מדביקים את התערובת על נתחי הסלמון ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ 5 דקות .(פירורי החלה צריכים להיות פריכים וזהובים)