אוכל

קציצות דגים

בליווי שערות קדאיף ורוטב פלפלים

איציק הראל | מאסטר שף | פורסם 08/11/10 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

300 גרם דג לוקוס וסלמון טחון
כף פטרוזיליה
1 בצל מטוגן
ביצה
3 כפות פירורי לחם

לרוטב

1 פלפל אדום
1 פלפל חריף

לקדאיף

שערות קדאיף
חמאה מזוקקת

אופן ההכנה:

1 מערבבים את חומרי הקציצה, יוצרים כדורים ומטגנים קלות בחמאה מזוקקת. 2. במעבד מזון מרסקים את הפלפלפים לרוטב חלק 3. מערבבים את שערות הקדאיף עם חמאה מזוקקת. מניחים את שערות הקדאיף ברינג ומכניסים מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות עד שמזהיב. 4. על צלחת הגשה מסדרים את שערות הקדאיף, מעליהם מניחים את קציצת הדגים ומוזגים מרוטב הפלפלים.