אוכל
צילום׃ דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא

קציצות סלמון שילדים אוהבים

גם הצאצאים שלכם לא מוכנים לטעום שום דבר שקשור לדג? את הדג הזה הם לא רק יסכימו לאכול, אלא גם יחסלו ויבקשו תוספת. מניסיון

אינה קראבצקי | mako | פורסם 26/06/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1/2 קילו פילה דג סלמון (אני השתמשתי בקפוא, אבל דג טרי תמיד מתקבל בברכה)

בצל אחד בינוני

1 שן שום

2 כפות עירית קצוצה

2 כפות פירורי לחם

מלח ופלפל

כפית נענע יבשה (לא חובה)

שמן קנולה

אופן ההכנה:

1 טוחנים את הסלמון, הבצל והשום ביחד במטחנת בשר (או קוצצים דק מאוד).

2 מוסיפים את פירורי הלחם, הנענע והעירית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.

3 יוצרים קציצות עגולות, ומטגנים במחבת עם מעט שמן קנולה חם כשתי דקות מכל צד, עד להזהבה קלה.

>> עוד מתכונים של אינה קראבצקי