אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

פילה לוקוס בפרנו ושמנת

נתחי דג בליווי רוטב פרנו

דיוויד לוי | מסעדת אוונגרד | פורסם 15/04/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 1 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 נתחי פילה לוקוס
½ כוס קמח לקימוח
¼ כפית פלפל
¼ כפית מלח
3 כפות שמן זית
250 מ"ל שמנת מתוקה
60 מ"ל פרנו
50 גר' חמאה
2 שיני שום קצוצות
10 עלי טרגון
1 לימון
גרידת לימון מלימון אחד

אופן ההכנה:

להכנת הדג1 מקמחים קלות את נתחי הלוקוס, ממליחים ומפלפלים.2. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים קלות את הדג, עד הזהבה בשני הצדדים.3. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש (180 מעלות) ל – 10 דקות. (מומלץ לעשות זאת מיד לפני ההגשה על מנת לשמר את ה"קריספיות" של הדג).

הרוטב4 בקלחת ממיסים את החמאה ומוסיפים את שיני השום הקצוצות וגרידת הלימון .5. מוסיפים את הפרנו והשמנת , ממליחים ומפלפלים ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש למינימאלית.מוסיפים את עלי הטרגון ומיץ הלימון.6. מצמצמים את הרוטב על להבה נמוכה ומכבים את האש.7. מסדרים על צלחת הגשה את הדגים מהתנור.8. מקשטים את הדגים ברוטב השמנת.