קציצות טונה
קציצות זה הרבה פעמים טרחה - אבל כשנותנים למעבד המזון לעשות את העבודה, יוצא שאין פשוט מזה. הראיה: קציצות טונה שמכינים ב-10 דקות ומגישים על ממרח כוסברה עוקצני שמכינים בפחות
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 02/10/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לקציצות:
2 קופסאות שימורים של טונה במים, מסוננות מנוזלים
2 ביצים
2 פרוסות לחם, רצוי מקמח מלא, שהושרו במים ונסחטו
חצי כוס עלי פטרוזיליה
5 שיני שום
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כמון
כפית ג'ינג'ר קצוץ
כפית פפריקה, מתוקה או חריפה
50 גרם גבינת פקורינו מגוררת דק
לממרח:
צרור כוסברה, קצוץ
50 גרם קשיו
מיץ מלימון גדול
2 שיני שום
1 כף רוטב סויה
חצי כפית ג'ינג'ר
3 שיני שום
1 פלפל צ'ילי חריף
3 כפות מלאות שמן קוקוס
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הקציצות לעיסה אחידה. יוצרים קציצות קטנות ומסדרים על צלחת שטוחה. מעבירים למקרר לחצי שעה.
2 מצפים כל קציצה בפירורי לחם ומטגנים בשמן חצי עמוק עד שהקציצות מזהיבות משני הצדדים.
3 טוחנים את כל מרכיבי הרוטב, בודקים טעמים ומוסיפים מלח או פלפל לפי הצורך.
4 מגישים את הקציצות החמות על הרוטב.