אוכל

קציצות טונה

קציצות זה הרבה פעמים טרחה - אבל כשנותנים למעבד המזון לעשות את העבודה, יוצא שאין פשוט מזה. הראיה: קציצות טונה שמכינים ב-10 דקות ומגישים על ממרח כוסברה עוקצני שמכינים בפחות

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 02/10/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 109 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקציצות:

2 קופסאות שימורים של טונה במים, מסוננות מנוזלים

2 ביצים

2 פרוסות לחם, רצוי מקמח מלא, שהושרו במים ונסחטו

חצי כוס עלי פטרוזיליה

5 שיני שום

חצי כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

כפית כמון

כפית ג'ינג'ר קצוץ

כפית פפריקה, מתוקה או חריפה

50 גרם גבינת פקורינו מגוררת דק

לממרח:

צרור כוסברה, קצוץ

50 גרם קשיו

מיץ מלימון גדול

2 שיני שום

1 כף רוטב סויה

חצי כפית ג'ינג'ר

3 שיני שום

1 פלפל צ'ילי חריף

3 כפות מלאות שמן קוקוס

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הקציצות לעיסה אחידה. יוצרים קציצות קטנות ומסדרים על צלחת שטוחה. מעבירים למקרר לחצי שעה.

2 מצפים כל קציצה בפירורי לחם ומטגנים בשמן חצי עמוק עד שהקציצות מזהיבות משני הצדדים.

>> המתכונים שלנו לסוכות

3 טוחנים את כל מרכיבי הרוטב, בודקים טעמים ומוסיפים מלח או פלפל לפי הצורך.

4 מגישים את הקציצות החמות על הרוטב.