אוכל

סלמון במייפל ופקאן

מוגש עם אורז לבן

גיל חובב | השף המעופף | פורסם 12/06/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

רבע כוס שמן זית
חמש כפות סירופ מייפל
4 פילטים של סלמון
כוס וחצי אגוזי פקאן טחונים
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מערבבים את השמן עם שלוש כפות מייפל. בקערה נפרדת, מערבבים את האגוזים, מלח, פלפל ופטרוזיליה. 2. טובלים את הפילטים בתערובת המייפל ואחר כך מצפים אותם היטב בתערובת האגוזים. 3. משמנים תבנית פיירקס ומניחים בה את הפילטים. יוצקים מעל הפילטים את המייפל הנותר. 4. אופים בחום בינוני (180 מעלות) עשר דקות, עד שהדג עשוי. 5. מגישים עם אורז לבן.