תמונת AVI׃ none
דגים מרוקאיים
דגי דניס ברוטב אדום וחריף של פלפלים, שום, פפריקה ועשבי תיבול
עדן הראל | עושים שכונה
| פורסם 09/12/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
2 דגי דניס (חתוכים לחצי לרוחב - להוריד זנב אך לא להוריד ראש)
גמבות חתוכות לרבעים
5 שיני שום חתוכות לחצי
פלפל מתוק יבש
פלפל שאטה
כוס שמן זית
חבילת פטרוזיליה קצוצה
חבילת כוסברה קצוצה
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
כורכום
מלח
אופן ההכנה:
1 מרפדים את תחתית סיר הדגים בגמבות.
2 שמים בקערה כוס שמן זית, כפית פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה, ½ כפית כורכום וכפית מלח. מערבבים.
3 טובלים את הדגים בתערובת ומניחים אותם בסיר.
4 שופכים את תכולת הקערה על הדגים.
5 מפזרים פטרוזיליה וכוסברה ומבשלים כ-20 דקות.