אוכל
תמונת AVI׃ none

דגים מרוקאיים

דגי דניס ברוטב אדום וחריף של פלפלים, שום, פפריקה ועשבי תיבול

עדן הראל | עושים שכונה | פורסם 09/12/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 דגי דניס (חתוכים לחצי לרוחב - להוריד זנב אך לא להוריד ראש)
גמבות חתוכות לרבעים
5 שיני שום חתוכות לחצי
פלפל מתוק יבש
פלפל שאטה
כוס שמן זית
חבילת פטרוזיליה קצוצה
חבילת כוסברה קצוצה
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
כורכום
מלח

אופן ההכנה:

1 מרפדים את תחתית סיר הדגים בגמבות.

2 שמים בקערה כוס שמן זית, כפית פפריקה מתוקה, כפית פפריקה חריפה, ½ כפית כורכום וכפית מלח. מערבבים.

3 טובלים את הדגים בתערובת ומניחים אותם בסיר.

4 שופכים את תכולת הקערה על הדגים.

5 מפזרים פטרוזיליה וכוסברה ומבשלים כ-20 דקות.