אוכל
תמונת AVI׃ גיל חובב מגיש:המנה של המדינה

ציר דגים

גם הבסיס וגם הרוטב לכל מנת דגים מוצלחת

עודד שוורצברד | המלון הסקוטי | פורסם 11/08/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

1 ק"ג עצמות דגים (רצוי מ-דניס, לוקוס, לברק, באס)
3 גזרים חתוכים דק
4 בצלים עם הקליפה חתוכים דק
2 כרשה חתוכים דק
מעט תימין
מעט פטרוזיליה

אופן ההכנה:

1 מניחים בשכבות את הירקות ועצמות הדגים.

2 מוסיפים מים קרים כ- 3 ס"מ יותר מכמות המרכיבים.

3 מרתיחים ,ומנמיכים לאש נמוכה. מבשלים כ-30 דק ומסננים.