אוכל
צילום׃ none

פילה סלמון עם חרדל דיז׳ון

פילה סלמון עם חרדל דיז׳ון... !! סופר טעים וסופר בריא !

NaamaS | מתכוני גולשים | פורסם 03/06/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

- 1 פילה דג סלמון.

 1/2 כוס (125 מ"ל) שמן זית.

- 1/3 כוס (85 מ"ל) חרדל דיז׳ון (מומלץ- עם גרגירים )

- 1/4 כוס (60 מ"ל) מיץ לימון סחוט.

- 2 שיני שום קצוצות / כתושות.

- 2 ענפי רוזמרין.

- מלח לפי הטעם.

אופן ההכנה:

1 ראשית,

יש לחמם את התנור ל200 מעלות.

לסדר את חתיכות דג הפילה על כל תבנית שמתאימה לכם.

אני השתמשתי בתבנית חרסינה עמידה בחום.

2 מלבד ענפי הרוזמרין, יש לערבב את כל החומרים יחד.

3 לאחר שכל החומרים הפכו למרקם אחיד , יש לכסות ברוטב את הדג ביסודיות ולסדר את ענפי הרוזמרין באיזו דרך יצירתית שרק תרצו.

אני שמתי שכבה עבה במיוחד ומכובדת כי זה פשוט טעים !!!

** מי שלא אוהב טעמים חזקים יש למרוח שכבה דקה יותר.

** טיפ : לחורר באלגנטיות את חתיכות הדג עם מזלג על מנת שהטעמים יחדרו פנימה ויתנו טעם עשיר יותר.

4 מכניסים את התבנית לתנור (שחומם מראש ל200 מעלות) ואופים למשך 20 דקות.

** טיפ : לחורר באלגנטיות את חתיכות הדג עם מזלג על מנת שהטעמים יחדרו פנימה ויתנו טעם עשיר יותר.

4 מכניסים את התבנית לתנור (שחומם מראש ל200 מעלות) ואופים למשך 20 דקות.