אוכל

רולי פולי

מנת הילדות של איציק הראל ממאסטר שף

איציק הראל | מאסטר שף | פורסם 01/11/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למאפה

מוצרים למאפה:
9 חלבונים
9 חלמונים
1/4 כוס מים
9 כפות קמח
אבקת אפייה
2 כפות שמן

למילוי

מיונז
דג מפולט מטוגן בחמאה
צלפים
זיתים שחורים
רצועות פלפל אדום
מעט פטרוזיליה
פלפל חריף קצוץ דק (אם אוהבים)

למיונז הביתי

1 ביצה קרה
כוס מלאה שמן רגיל
חצי כפית מלח
חצי כפית חרדל
כף וחצי מיץ לימון

אופן ההכנה:

1 מקציפים את החלבונים. 2. מקפלים את החלמונים אל החלבונים ומוסיפים מים. מקפלים פנימה את הקמח ומוסיפים את השמן בסוף. 3. מניחים את התערובת על גבי נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כ-9 דקות עד שמזהיב 4. מוציאים ומגלגלים את הרולדה עם הנייר כשהיא עדיין חמה. 5. בינתיים מכינים את המיונז - במיכל שמים את כל מרכיבי המיונז ובעזרת מערבל יד מערבבים את כל החומרים. כשמתגבש המיונז בתחתית, מעלים את הסטיק בעדינות עד שהמיונז מוכן.

הרכבת המנה 6. מורחים מיונז על המאפה, מניחים את כל חומרי המילוי. מגלגלים, מורחים במיונז ומקשטים.