אוכל

קציצות דגים על קרם פלפלים

עם עשבי תיבול, לימון ופלפלים בשני צבעים

אלקנה ביטון | מאסטר שף | פורסם 08/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

100 גרם פילה לוקוס
100 גרם פילה פרידב
בצל ירוק
כוסברה
5 פלפלים אדומים
5 פלפלים צהובים
3 שיני שום
4 לימונים
שמן זית
מלח
פלפל
חצי כוס פרורי לחם פנקו
2 כפיות חומץ בלסאמי
2 כפיות ייו לבן

אופן ההכנה:

1 מכניסים לתנור את הפלפלים בשלמותם. 2. קוצצים את כל עשבי התיבול והשום לתוך קערה. מכניסים לקערה את הפילטים. 3. מגרדים לימון וסוחטים אותו לתערובת. 4. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים. 5. מוסיפים פרורי לחם ומערבבים היטב. נותנים לתערובות לנוח מספר דקות ובינתיים מוציאים את הפלפלים מהתנור, מקלפים את הקליפה, וטחנים לפי צבע. לפלפל האדום מוסיפים שום, חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל. ולפלפל הצהוב מוסיפים מיץ לימון, יין לבן, מלח, פלפל ושן שום. 6. יוצרים קציצות מתערבות הפילטים וצולים אותן. 7. בצלחת הגשה מסדרים את קרם הפלפלים ומניחים את הקציצות מעליהם.