אוכל
וידאו WMV׃ mako

הדג של חדווה עמרני

סלמון או בורי ברוטב עגבניות

חדווה עמרני | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

דג

בורי / סלמון, נקי וחתוך לסטייקים.
בקבוק קטן של מיץ לימון סחוט.

רוטב

כוסברה
שום כתוש
תערובת – חוויאג' למרק
מלח
לימונים - הרבה
רסק עגבניות – קופסה גדולה
עגבניות טריות
פלפל שחור
פלפל חריף אדום – 1
בצל קטן קצוץ.

אופן ההכנה:

מטגנים בצל, מוסיפים שום כתוש, כוסברה קצוצה ותבלינים. מערבבים הכל יחד ומוסיפים עגבניות קצוצות טריות ואת רסק העגבניות. שמים כמה חתיכות קטנות של פלפל חריף, מלח ופלפל לפי הטעם ומביאים לרתיחה. על הדג מטפטים מיץ לימון, מכניסים לרוטב החם ומבשלים כ – 20 דקות עד שהדג מוכן.