אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

סרדינים כבושים נוסח מרסיי

מתכון של מסעדת פורלין

| מסעדת פורלין | פורסם 23/07/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

20 סרדינים טריים
כוס מלח גס
0.750 ליטר חומץ בן יין לבן
צרור טימין
ראש שום טרי
1 ליטר שמן זית

אופן ההכנה:

1 מנקים את הסרדינים מקשקשים ומפלטים אותם. 2. מניחים בקערה ושופכים מעל את המלח הגס. 3. לאחר חצי שעה שוטפים את הסרדינים מהמלח. 4. שופכים מעל את החומץ. 5. לאחר 40 דקות שוטפים את הסרדינים ומעבירים לקופסת אחסון. 6. מכסים בשמן זית ומפזרים מעל שיני שום ואת הטימין. 7. שומרים במקרר.