אוכל
תמונת AVI׃ מועדון ארוחת הערב

קציצות דגים עם סלט עגבניות וגרגירי חומוס

מתכון מתוך התכנית מועדון ארוחת הערב

חיים כהן | מועדון ארוחת הערב | פורסם 08/01/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

קילו דג טרי טחון ללא עצמות (אינטיאס או דניס)
1 בצל
צרור נענע
צרור פטרוזיליה
שמן זית
2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים

לסלט

קילו עגבניות
פטרוזיליה
1 פלפל ירוק חריף (או לפי הטעם)
מלח
1 לימון

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה את עיסת הדגים. 2. קוצצים בצל, נענע ופטרוזיליה ומוסיפים לדגים. 3. ממליחים, לשים לעיסה, צרים קציצות ומטגנים בשמן זית משני הצדדים. 4. מכינים סלט מעגבניות, פטרוזיליה ופלפל ירוק חריף, ומתבלים בשמן זית, מלח ומיץ לימון. 5. מרכיבים את המנה: מעבירים לקערת הגשה את הסלט, מסדרים מעל את הקציצות, מפזרים גרגירי חומוס ויוצקים מעל הכל שמן זית.