צילום׃ יחסי ציבור
פילה דניס ברוטב חלב קוקוס ומנגו
פילה דג צרוב ועסיסי ברוטב שובב ומתקתק של חלב קוקוס, מנגו וצ'י'לי מתוק
אבנר מלכה | עושים שכונה
| פורסם 15/12/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 פילה דניס
פחית חלב קוקוס
2 שיני שום חתוך לפרוסות
רוטב צ'ילי מתוק
1 מנגו חתוך לרצועות
מלח גס
6 עלי בזיליקום
שמן קנולה
אופן ההכנה:
1 צורבים קלות את הדג במחבת עם שמן.
2 מפזרים על הדג מעט מלח גס.
3 מחממים בסיר חצי כוס שמן. כשהשמן רותח מוסיפים את השום ומטגנים כ-2 דקות.
4 מוסיפים 4 כפיות של צ'ילי מתוק, פחית חלב קוקוס ומחכים לרתיחה.
5 מוסיפים את המנגו. ממתינים לרתיחה נוספת ומוסיפים את הדגים. זמן הבישול הוא 8 דקות מרגע הכנסתו של הדג.
6 מומלץ למזוג את הרוטב על גבי הדגים במשך הבישול.
7 בסיום הבישול מפזרים 6 עלי בזיליקום על המנה ומגישים.