אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

פילה דניס ברוטב חלב קוקוס ומנגו

פילה דג צרוב ועסיסי ברוטב שובב ומתקתק של חלב קוקוס, מנגו וצ'י'לי מתוק

אבנר מלכה | עושים שכונה | פורסם 15/12/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 פילה דניס
פחית חלב קוקוס
2 שיני שום חתוך לפרוסות
רוטב צ'ילי מתוק
1 מנגו חתוך לרצועות
מלח גס
6 עלי בזיליקום
שמן קנולה

אופן ההכנה:

1 צורבים קלות את הדג במחבת עם שמן.

2 מפזרים על הדג מעט מלח גס.

3 מחממים בסיר חצי כוס שמן. כשהשמן רותח מוסיפים את השום ומטגנים כ-2 דקות.

4 מוסיפים 4 כפיות של צ'ילי מתוק, פחית חלב קוקוס ומחכים לרתיחה.

5 מוסיפים את המנגו. ממתינים לרתיחה נוספת ומוסיפים את הדגים. זמן הבישול הוא 8 דקות מרגע הכנסתו של הדג.

6 מומלץ למזוג את הרוטב על גבי הדגים במשך הבישול.

7 בסיום הבישול מפזרים 6 עלי בזיליקום על המנה ומגישים.