אוכל
צילום׃ mako אוכל

שניצל דג עם ציפוי פרמזן וקשיו וסלט כוסברה מפתיע

דרך פשוטה ובריאה לגוון את הארוחה. כל כך פשוט להכין עם טעמים מפתיעים!

091286r | מתכוני גולשים | פורסם 27/03/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 134 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פילה דג מושט ( או כל דג לבן אחר)

100 גר׳ פרמזן

100 גר׳ אגוזי קשיו

ביצה

2 חבילות כוסברה

לימון

חמוציות

אגוזים ( איזה סוג שאוהבים)

קוקוס יבש.

אופן ההכנה:

טוחנים את האגוזי קשיו ומערבבים בקערה עם הגבינת פרמזן המגוררת. טובלים את הפילה בביצה ואז בתערובת ומטגנים עד שהדג והציפוי מזהיבים. מגישים לצד הכוסברה ביחד עם החמוציות הקוקוס והאגוזים מוסיפים את הלימון שמן זית וקצת מלח פילפל. כל מה שנשאר זה להנות ולסיים עד הפירור האחרון, בתיאבון!!