אוכל
צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור

סרדינים מטוגנים בפירורי לחם

מתכון מהיר וטעים

חיים שלו | מסעדת השקד | פורסם 09/09/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

40 סרדינים נקיים מראש הדג ומאדרתו (עצם פנימית)

חבילת פירורי לחם

שמן או חמאה

חבילת פטרוזיליה קצוצה

בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1 מנקים את הסרדינים מהעצמות וטובלים אותם בפירורי הלחם.

2 מטגנים במחבת עם שמן או חמאה (החמאה מרככת את הדג יותר) מכל הכיוונים עד להזהבה.

3 להגשה מניחים את הדגים על מצע של פטרוזיליה ובצל ירוק.

>> כל המתכונים לראש השנה