צילום׃ דן פרץ, יחסי ציבור
סרדינים מטוגנים בפירורי לחם
מתכון מהיר וטעים
חיים שלו | מסעדת השקד
| פורסם 09/09/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
40 סרדינים נקיים מראש הדג ומאדרתו (עצם פנימית)
חבילת פירורי לחם
שמן או חמאה
חבילת פטרוזיליה קצוצה
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
1 מנקים את הסרדינים מהעצמות וטובלים אותם בפירורי הלחם.
2 מטגנים במחבת עם שמן או חמאה (החמאה מרככת את הדג יותר) מכל הכיוונים עד להזהבה.
3 להגשה מניחים את הדגים על מצע של פטרוזיליה ובצל ירוק.