אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

פילה סלמון בציפוי ניו יורק

הדג העסיסי על מצע של תרד ובליווי רוטב קטיפתי

ברק חי חורש | טרה | פורסם 07/01/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 מנות סלמון נקיות מאדרות במשקל של כ- 200 גרם לכל מנה
150 גר' חמאה רכה בטמפרטורת החדר
תרד – שטוף, חלוט ויבש
1/2 כוס תערובת תבלין ניו יורק
מלח אטלנטי

לרוטב

1 גביע לבניה
2 כפיות עירית קצוצה
1 כפית שמן זית
מעט מלח

אופן ההכנה:

1 מורחים את מנות הסלמון במעט חמאה.2. מניחים את תערובת הניו יורק בצלחת עמוקה.3. מצפים קלות את מנות הסלמון בתערובת הניו יורק מכל הצדדים.4. ממיסים במחבת את שאר החמאה ומטגנים את מנות הסלמון המצופות כ-2 דקות מכל צד (מתחילים את הטיגון על הצד של העור, כ- 4 צדדים).5. במקביל מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.6. מניחים את התרד החלוט במרכז צלחת ההגשה, מניחים על התרד את מנת הסלמון, בוזקים מלח אטלנטי ומגישים בליווי רוטב הלבניה.