אוכל
צילום׃ Joris Luyten, GettyImages IL

בורי אפוי עם תבלינים מרוקאים

מתכון לדג אפוי בתנור בתיבול דומיננטי וטעים ובניחוחות מזרחיים

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 20/05/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 72 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 דגי בורי במשקל 450 גרם כל אחד מפולטים וללא אדרות
1 כפית פפריקה מרוקאית מעושנת
1/2 כפית כורכום
2 שני שום קצוצות
2 כפות כוסברה קצוצה
1/2 כפית כמון
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את התבלינים והשמן ומניחים בצד לשעה.

2 אחר כשעה מורחים את השמן עם התבלינים על הדגים ומניחים על מגש אפיה עם נייר פרגמנט. 

3 מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מכניסים את פילה הדג למשך כ-15 דקות ומגישים.