אוכל
צילום׃ nilgun bostanci, Istock

דניס בתנור נוסח דודו טסה

הזמר המפורסם מגיש לנו את הדג האפוי החביב עליו

דודו טסה | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 דגי דניס (מופשרים)
4-5 תפו"א
פלפלים חריפים
עגבניות שרי
עגבניות רגילות
אבקת מרק עוף
לימון
תבלין לדגים (יביא לבד)
רוזמרין
בזיליקום
פטרוזיליה
שמן זית

אופן ההכנה:

1 עוטפים את הדגים המונחים על תבנית בשמן זית,לימון ורוזמרין.2. מניחים את הדגים במקרר לשעתיים כדי שיספגו את הטעמים.3. מוסיפים לתבנית הדגים עגבניות שרי ופלפל חריף.4. בתבנית נוספת חותכים את תפוח האדמה לפרוסות דקות ולהוסיף שמן זית, אבקת מרק, עגבניות רגילות חתוכות ובזיליקום.5. את שני המגשים מכניסים לתנור לכחצי שעה- שעה.