אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

פילה דג על מצע אבוקדו ותפוחים

מתכון מהיר הכנה

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 18/05/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 1.7 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 חתיכות פילה דג (אמנון, סלמון, נסיכת הנילוס – הכל מתאים)
1 תפוח ירוק חמוץ
1 אבוקדו
1/2 ליים
2 כפות חמאה

אופן ההכנה:

1 פורסים את התפוח והאבוקדו לפרוסות דקות, מערבבים ומחלקים בין שתי צלחות. 2.סוחטים חצי ליים על שתי הצלחות. 3. מחממים מחבת כבדה עם חמאה ומטגנים את הדגים 2-3 דקות מכל צד. 4. מניחים את הדגים על הסלט ואוכלים מיד.