צילום׃ עמרי אנדרס צורף
פילה דג על מצע אבוקדו ותפוחים
מתכון מהיר הכנה
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 18/05/09
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
2 חתיכות פילה דג (אמנון, סלמון, נסיכת הנילוס – הכל מתאים)
1 תפוח ירוק חמוץ
1 אבוקדו
1/2 ליים
2 כפות חמאה
אופן ההכנה:
1 פורסים את התפוח והאבוקדו לפרוסות דקות, מערבבים ומחלקים בין שתי צלחות. 2.סוחטים חצי ליים על שתי הצלחות. 3. מחממים מחבת כבדה עם חמאה ומטגנים את הדגים 2-3 דקות מכל צד. 4. מניחים את הדגים על הסלט ואוכלים מיד.