אוכל
תמונת AVI׃ גיל חובב מגיש:המנה של המדינה

דגים חריפים בנוסח הודו

הבחירה של גיל חובב

ירדנה ססונקר מלוד | מצעד האוכל הישראלי | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

פילה דג
4 עגבניות מגורדות על פומפייה
2 פלפלים חריפים ירוקים
1 ראש שום
חצי חבילה כוסברה
4 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים
כורכום
תבלין לדגים
מלח גס
שמן

אופן ההכנה:

1 פורסים את הפילה לפרוסות ומפזרים עליו מלח גס. 2. מעבדים במעבד מזון את הפלפל החריף, השום והכוסברה. 3. מחממים שמן בסיר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות והתערובת ממעבד המזון. 4. מבשלים עד שנוזלי העגבנייה מתאדים קצת. 5. מוסיפים את תפוחי האדמה ולבשל 45 דקות. 6. אחרי 45 דקות בישול רוחצים את הדג במים ומכניסים אותו לסיר. 7. מוסיפים קצת מלח וכוסברה קצוצה ומבשלים עוד 20 דקות. 8. חשוב לא לבחוש את הרוטב עם הדגים, כדי שלא יתפרקו במהלך הבישול.