צילום׃ יחסי ציבור
טונה צרובה
מעדן טונה קליל וטעים בציפוי שומשום
רובי פורטנוי | קייטרינג פרי הארץ
| פורסם 26/05/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
400 גרם טונה אדומה טרייה חתוכה למלבנים 8 ס"מ 2 ס"מ
1/2 כוס תערובת של שומשום לבן ושחור קלויים
1/2 כפית טוגארשי
מעט שמן לטיגון
מלח אטלנטי
אופן ההכנה:
1 צורבים את הטונה במחבת במעט שמן מכל הצדדים.
2 מניחים על רשת לכמה דקות.
3 מצפים את הצד העליון בשומשום וטוגראשי.
4 חותכים לפרוסות דקות ומגישים.