אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

טונה צרובה

מעדן טונה קליל וטעים בציפוי שומשום

רובי פורטנוי | קייטרינג פרי הארץ | פורסם 26/05/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

400 גרם טונה אדומה טרייה חתוכה למלבנים 8 ס"מ 2 ס"מ
1/2 כוס תערובת של שומשום לבן ושחור קלויים
1/2 כפית טוגארשי
מעט שמן לטיגון
מלח אטלנטי

אופן ההכנה:

1 צורבים את הטונה במחבת במעט שמן מכל הצדדים.

2 מניחים על רשת לכמה דקות.

3 מצפים את הצד העליון בשומשום וטוגראשי.

4 חותכים לפרוסות דקות ומגישים.