תמונת AVI׃ מאסטר שף
ביצה קשה עם סלמון
מנה אלגנטית של ביצה קשה ממולאת בתערובת דג סלמון ומיונז בליווי עגבניות צרובות
סמדר ווקנין | מאסטר שף
| פורסם 03/11/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1 ביצה
1כף מיונז
50 גרם דג סלומון
מלח
פלפל שחור
1 עגבניה
1 פרוסת לחם
אופן ההכנה:
1 מרתיחים את הביצה לביצה קשה.
2 מוציאים את החלמון ומערבבים אותו יחד עם המיונז ודג הסלמון הקצוץ דק. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
3 פורסים עגבניות לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ, מכניסים לתנור לצריבה קלה. מתבלים בשמן זית ומלח.
4 ממלאים בעדינות את שקע הביצה הקשה בתערובת הסלמון והמיונז.
5 מניחים בצלחת את פרוסת העגבנייה ועליה את הביצה הממולאת. מגישים עם פרוסת לחם צרובה.