אוכל
תמונת AVI׃ mako

סלמון אפוי במרינדת נענע, שום וסילאן

מתכון מנצח ופשוט לדג סלמון בשילובי טעמים מעודנים של שום, לימון ונענע

ניל שטראובר | מאסטר שף ילדים | פורסם 29/04/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 43 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

10 גבעולי נענע

 4 שיני שום

 סילאן

 שמן זית

 מיץ לימון

 פילה סלמון ברוחב כ-7 ס״מ, נקי מעור

אופן ההכנה:

1 קוצצים דק מאוד (אפשר במעבד מזון) את הנענע והשום ושמים בקערה. מוסיפים סילאן עד להצפת הנענע והשום ואז מוסיפים שמן זית ומיץ לימון. מערבבים וטועמים לבדיקה.

2.  מממים תנור ל-190 מעלות. שמים את הסלמון בתבנית ושופכים את המרינדה מעליו.

3 מכניסים לתנור למשך 12 דקות. כל 4 דקות מזליפים את המרינדה שוב על הסלמון ומחזירים לתנור.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!