תמונת AVI׃ mako
סלמון אפוי במרינדת נענע, שום וסילאן
מתכון מנצח ופשוט לדג סלמון בשילובי טעמים מעודנים של שום, לימון ונענע
ניל שטראובר | מאסטר שף ילדים
| פורסם 29/04/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
10 גבעולי נענע
4 שיני שום
סילאן
שמן זית
מיץ לימון
פילה סלמון ברוחב כ-7 ס״מ, נקי מעור
אופן ההכנה:
1 קוצצים דק מאוד (אפשר במעבד מזון) את הנענע והשום ושמים בקערה. מוסיפים סילאן עד להצפת הנענע והשום ואז מוסיפים שמן זית ומיץ לימון. מערבבים וטועמים לבדיקה.
2. מממים תנור ל-190 מעלות. שמים את הסלמון בתבנית ושופכים את המרינדה מעליו.
3 מכניסים לתנור למשך 12 דקות. כל 4 דקות מזליפים את המרינדה שוב על הסלמון ומחזירים לתנור.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!