תבשיל לוקוס
עם תרד טורקי וחומוס
חיים כהן | מועדון ארוחת הערב
| פורסם 19/03/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
שמן זית
2 צרורות תרד טורקי שטוף ומיובש
שום
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
כמון
מלח
מיץ לימון
800 גרם לוקוס מפולט, עם העור
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן זית בסיר רחב. 2. מאדים את התרד ומוסיפים שום לפי הטעם. 3. מעבירים לתרד גרגירי חומוס וכף מהנוזל שבו בושלו. מוסיפים כוס וחצי מים, מתבלים בכמון, מלח ומיץ לימון ומבשלים כ-10 דקות. 4. חותכים את הדג המפולט לקוביות. מוסיפים לתבשיל ומבשלים כ-5 דקות נוספות.