צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
בס הסלע
מנה קלילה וטעימה עם ירקות אביביים
יניב גור אריה | גלריית המומחים
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 פילטים של בס הסלע
4 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים
5 שיני שום ירוק חצויות
חופן עלי תרד בר
שמן זית
מלח ופלפל
מיץ מלימון אחד
חופן עלי גפן
אופן ההכנה:
1 מטגנים את השום, הארטישוק ועלי התרד בשמן הזית כ-2 דקות. מוסיפים כוס מים ואת מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד 10 דקות.
2 במקביל חולטים את עלי הגפן במים רותחים 10 דקות.
3 מסדרים בצלחת מצע של עלי גפן ומעליו מוזגים מהדג והירקות.
היכן תוכלו לקנות דגים טריים?