אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

בס הסלע

מנה קלילה וטעימה עם ירקות אביביים

יניב גור אריה | גלריית המומחים | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 פילטים של בס הסלע

4 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים

5 שיני שום ירוק חצויות

חופן עלי תרד בר

שמן זית

מלח ופלפל

מיץ מלימון אחד

חופן עלי גפן

אופן ההכנה:

1 מטגנים את השום, הארטישוק ועלי התרד בשמן הזית כ-2 דקות. מוסיפים כוס מים ואת מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד 10 דקות.

2 במקביל חולטים את עלי הגפן במים רותחים 10 דקות.

3 מסדרים בצלחת מצע של עלי גפן ומעליו מוזגים מהדג והירקות.

היכן תוכלו לקנות דגים טריים?