צילום׃ יחסי ציבור
גרבלקס סלמון
אולי לא באמת חייבים פרגיות בשביל שהחגיגה תהיה שלמה, הפעם אפשר להישאר במזגן
ליה אור | mako
| פורסם 12/05/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (5 מנות):
חצי קילו פילה סלמון טרי ונקי מאדרות
רבע כוס ברנדי
1 זר שמיר קצוץ
140 גרם מלח (חצי כוס)
140 גרם סוכר (שני שליש כוס)
אופן ההכנה:
1 מערבבים את השמיר, הסוכר והמלח ביחד בקערה.
2 שופכים את הברנדי על הדג ומעל מפזרים את תערובת השמיר. מניחים בכלי למשך כל הלילה.
3 בבוקר שלמחרת מנקים את הדג מהתערובת מתחת לברז מים קרים, פורסים ואוכלים. מומלץ עם גבינת שמנת.>> לכתבה המלאה