אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

גרבלקס סלמון

אולי לא באמת חייבים פרגיות בשביל שהחגיגה תהיה שלמה, הפעם אפשר להישאר במזגן

ליה אור | mako | פורסם 12/05/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

חצי קילו פילה סלמון טרי ונקי מאדרות

רבע כוס ברנדי

1 זר שמיר קצוץ

140 גרם מלח (חצי כוס)

140 גרם סוכר (שני שליש כוס)

אופן ההכנה:

1 מערבבים את השמיר, הסוכר והמלח ביחד בקערה.

2 שופכים את הברנדי על הדג ומעל מפזרים את תערובת השמיר. מניחים בכלי למשך כל הלילה.

3 בבוקר שלמחרת מנקים את הדג מהתערובת מתחת לברז מים קרים, פורסים ואוכלים. מומלץ עם גבינת שמנת.>> לכתבה המלאה