אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

קציצות סלמון וכרובית אפויות בתנור

בפעם הבאה שתחפשו רעיון מקורי לארוחת צהריים מהירה ומזינה, תזכרו את הקציצות האלה: הן בריאות, טעימות ולוקח פחות מחצי שעה להכין אותן

ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל | פורסם 02/09/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 101 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם סלמון נקי מעור ועצמות

כרובית קטנה (כ-300 גרם)

ביצה

בצל קצוץ

3 גבעולי שמיר

חצי כפית מלח

אגוז מוסקט

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מחממים את התנור לחום בינוני (180 צ').

 

2 במעבד מזון מערבבים סלמון, כרובית וביצה.

 

3 מוסיפים לתערובת את הבצל והשמיר ומתבלים.

 

4 צרים בידיים רטובות קציצות ומניחים על תבנית משומנת.

 

5 אופים כ-10 דקות, הופכים ואופים 2-3 דקות נוספות.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

 

>> בשבוע שעבר הכנו פסטה מחיטה מלאה ברוטב בטטה

>> כל המתכונים לראש השנה