יח``צ׃ יחסי ציבור
סביצ'ה דניס עם צנונית וצ'ילי
פרוסות דקות של דג נא בליווי צ'ילי, בצל ירוק, צנונית ותרד
נועם דקרס | מסעדת ליליות
| פורסם 25/08/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
200 גרם דניס טרי מאוד, נקי מעור ועצמות
פלפל צ'ילי טרי
2 גבעולי בצל ירוק
4-5 עלי נענע
חופן עלי תרד עדין
4-5 צנוניות קטנות פרוסות דק מאוד
1 לימון
שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
1 את הדניס חותכים לפרוסות דקות בעובי של חצי ס"מ.
2 את הצ'ילי פורסים לפרוסות דקות, הכמות תלויה ברמת החריפות הרצויה.
3 את הבצל הירוק והנענע קוצצים דק.
4 את התרד חותכים גס לרצועות.
5 מניחים בקערה את נתחי הדג וכל הירקות.
6 סוחטים מעט לימון, מזלפים שמן זית ומפזרים מלח בנדיבות.
7 מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
8 זולפים מעל מעט שמן זית.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!