אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

סביצ'ה דניס עם צנונית וצ'ילי

פרוסות דקות של דג נא בליווי צ'ילי, בצל ירוק, צנונית ותרד

נועם דקרס | מסעדת ליליות | פורסם 25/08/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.2 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

200 גרם דניס טרי מאוד, נקי מעור ועצמות

פלפל צ'ילי טרי

2 גבעולי בצל ירוק

4-5 עלי נענע

חופן עלי תרד עדין

4-5 צנוניות קטנות פרוסות דק מאוד

1 לימון

שמן זית

מלח

אופן ההכנה:

1 את הדניס חותכים לפרוסות דקות בעובי של חצי ס"מ.

2 את הצ'ילי פורסים לפרוסות דקות, הכמות תלויה ברמת החריפות הרצויה.

3 את הבצל הירוק והנענע קוצצים דק.

4 את התרד חותכים גס לרצועות.

5 מניחים בקערה את נתחי הדג וכל הירקות.

6 סוחטים מעט לימון, מזלפים שמן זית ומפזרים מלח בנדיבות.

7 מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.

8 זולפים מעל מעט שמן זית.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה