אוכל
צילום׃ הילה רוטברג

דגים חריפים של מירי בוהדנה

השחקנית והדוגמנית מציגה את הגרסה שלה לחריימה

מירי בוהדנה | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 152 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

דג נסיכת הנילוס פרוס (עדיף טרי ולא קפוא)
כוסברה
ראש שום
4 פלפלים אדומים חריפים
4 גמבות
2 גזרים
פפריקה חריפה
כורכום
שמן
אבקת מרק עוף
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

קוצצים את הכוסברה ומניחים בתחתית סיר בישול שטוח. מוסיפים לפי הסדר: פרוסות גמבה, פלפל חריף, ראשי שום ורצועות גזר בקערה נפרדת. ממליחים את פרוסות הדג למספר דקות. מוסיפים את פרוסות הדג למצע הירקות בסיר. מוסיפים כוסברה ומים ומביאים לרתיחה. מוסיפים כורכום. במהלך הבישול מוסיפים ½ כוס שמן ופפריקה חריפה. כ-5 דקות לפני סיום הבישול, מוסיפים מעט אבקת מרק עוף. בתיאבון!