אוכל
תמונת AVI׃ מועדון ארוחת הערב

קציצות דגים על קרם פלפלים

שילוב נפלא של לוקוס ופרידב עם קרם פלפלים בשני צבעים

אלקנה ביטון | מאסטר שף | פורסם 04/11/10 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 4.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

100 גרם פילה לוקוס
100 גרם פילה פרידב
בצל ירוק
כוסברה
5 פלפלים אדומים
5 פלפלים צהובים
3 שיני שום
4 לימונים
מלח ופלפל
חצי כוס פרורי לחם פנקו
2 כפיות חומץ בלסמי
2 כפיות יין לבן

אופן ההכנה:

1 מכניסים לתנור את הפלפלים בשלמותם2. קוצצים את כל העשבים ואת השום3. מכניסים לקערה את הפילטים של הדג4. מגרדים לימון וסוחטים אותו לקערה. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים פירורי לחם, מערבבים ונותנים לתערובת לנוח.5. מוציאים את הפלפלים מהתנור, מקלפים בזהירות את הקליפה וטוחנים לפי צבע. לפלפלים האדומים מוסיפים שום, חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל. לפלפלים הצהובים מוסיפים מיץ לימון, יין לבן, מלח, פלפל ושן שום.6. יוצרים צורה של קציצות מתערובת הפילטים וצולים אותן.7. מסדרים את קרם הפלפלים ואת הקציצות מעליהם ומגישים.