תמונת AVI׃ מאסטר שף
דג דוברסול ברוטב שמנת
פילה דג עסיסי ברוטב עשיר של שמנת, חמאה ופלפל שחור - מנה פשוטה וכל כך טעימה
סמדר וקנין | מאסטר שף
| פורסם 17/11/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
דג דוברסול
חבילה של שמנת לבישול
100 גרם חמאה
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
1 מפלטים את הדג וחותכים לרצועות. טובלים את הרצועות בקמח ומטגנים בחמאה המומסת.
2 ממסימים 50 גרם חמאה ומוסיפים את השמן.
3 קוצצים 4 ראשי שום ומוסיפים לחמאה - לא לתת להם להישרף.
4 מצמצמים את התערובת, ממליחים ומפלפלים.
5 מניחים את הדג בצלחת ויוצקים את הרוטב מעל.