אוכל
תמונת AVI׃ מאסטר שף

דג דוברסול ברוטב שמנת

פילה דג עסיסי ברוטב עשיר של שמנת, חמאה ופלפל שחור - מנה פשוטה וכל כך טעימה

סמדר וקנין | מאסטר שף | פורסם 17/11/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

דג דוברסול
חבילה של שמנת לבישול
100 גרם חמאה
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה:

1 מפלטים את הדג וחותכים לרצועות. טובלים את הרצועות בקמח ומטגנים בחמאה המומסת.

2 ממסימים 50 גרם חמאה ומוסיפים את השמן.

3 קוצצים 4 ראשי שום ומוסיפים לחמאה - לא לתת להם להישרף.

4 מצמצמים את התערובת, ממליחים ומפלפלים. 

5 מניחים את הדג בצלחת ויוצקים את הרוטב מעל.