אוכל

תבשיל דגים

בליווי שומר, עגבניות ופרנו

חיים כהן | מועדון ארוחת הערב | פורסם 19/02/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.9 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פילטים של דג
שומר
גבעול סלרי
שמן זית
מעט סוכר
שום
תימין
מעט פרנו
4-5 עגבניות
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 חותכים את השומר לרבעים וקוצצים את הסלרי.2. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את רבעי השומר עם מעט סוכר, עד להזהבה.3. מוסיפים שום, סלרי, תימין ופרנו.4. קוצצים 4-5 עגבניות ומוסיפים. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים עוד כוס מים ומבשלים כ-7 דקות.5. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הדג על הצד של העור במחבת עם מכסה, כ-4 דקות. מגישים עם הירקות.