תבשיל דגים
בליווי שומר, עגבניות ופרנו
חיים כהן | מועדון ארוחת הערב
| פורסם 19/02/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
פילטים של דג
שומר
גבעול סלרי
שמן זית
מעט סוכר
שום
תימין
מעט פרנו
4-5 עגבניות
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 חותכים את השומר לרבעים וקוצצים את הסלרי.2. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את רבעי השומר עם מעט סוכר, עד להזהבה.3. מוסיפים שום, סלרי, תימין ופרנו.4. קוצצים 4-5 עגבניות ומוסיפים. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים עוד כוס מים ומבשלים כ-7 דקות.5. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הדג על הצד של העור במחבת עם מכסה, כ-4 דקות. מגישים עם הירקות.