אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

מנה של קלילות וצבעוניות ברוטב טעים במיוחד

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 31/03/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

600 גרם טונה אדומה חתוכה לגלילים בעובי של 4 ס"מ כל אחד
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לתיבול הטונה
רוקט טרי להגשה

לרוטב תמרים ולימון

5 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות
1 כף עירית קצוצה
4 כפות מיץ לימון טרי
8 כפות שמן זית
1/2 כפית דבש
מלח ופלפל שחור טחון

אופן ההכנה:

1 הכנת הטונה: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ- 30 שניות מכל צד. מניחים על נייר סופג ופורסים את הטונה לפרוסות דקיקות. מניחים בצלחת הגשה.

2 הכנת רוטב תמרים ולימון: מערבבים את כל המצרכים ביחד עד לקבלת רוטב הומוגני.

3 הרכבת המנה: מוסיפים לטונה המסודרת בצלחת מעט רוקט טרי, ויוצקים את רוטב התמרים מעל.