צילום׃ יחסי ציבור
טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון
מנה של קלילות וצבעוניות ברוטב טעים במיוחד
צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף
| פורסם 31/03/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
600 גרם טונה אדומה חתוכה לגלילים בעובי של 4 ס"מ כל אחד
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לתיבול הטונה
רוקט טרי להגשה
לרוטב תמרים ולימון
5 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות
1 כף עירית קצוצה
4 כפות מיץ לימון טרי
8 כפות שמן זית
1/2 כפית דבש
מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה:
1 הכנת הטונה: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ- 30 שניות מכל צד. מניחים על נייר סופג ופורסים את הטונה לפרוסות דקיקות. מניחים בצלחת הגשה.
2 הכנת רוטב תמרים ולימון: מערבבים את כל המצרכים ביחד עד לקבלת רוטב הומוגני.
3 הרכבת המנה: מוסיפים לטונה המסודרת בצלחת מעט רוקט טרי, ויוצקים את רוטב התמרים מעל.